سی وششمین سالگرد معلم شهید انقلاب دکتر علی شریعتی مزینانی در سکوت رسید :: شاهدان کویر مزینان

شاهدان کویر مزینان

کویر تاریخی مزینان زادگاه دانشمندان و اندیشمندانی است که سالهاست برتارک زرین صفحات تاریخ و جغرافیای ایران زمین می درخشد. این سایت مفتخر است که جاذبه های گردشگری و متفکرین ، فرهیختگان، علما وشهدای این دیار رابه تمامی فرهنگ دوستان معرفی نماید.
شما مخاطب گرامی می توانید با مراجعه به درباره کویرمزینان بیشتر با مزینان آشنا شوید

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندهای روزانه

سی و ششمین سالگرد معلم شهید انقلاب دکتر علی شریعتی مزینانی مثل همیشه آرام آرام فرا رسید ولی باز به بهانه های مختلف ؛ انتخابات ریاست جمهوری ، شورای اسلامی شهرها و مهمتر از همه صعود به جام جهانی و البته این از همه مهمتر کاهش کاشت خربزه و هندوانه در شهرستان داورزن و خرابی سایتها و پایگاه های اینترنتی موجب شد هیچ گونه اطلاع رسانی صورت نگیرد حتی رسانه های محلی شهرستان سبزوار که انتظار می رفت به خاطر این تنهاترین اندیشمند توانا و شهیر خطه ی سبزوار بزرگ غوغا به پا کنند ولی نه تنها این اتفاق نیفتاد که حتی به خبر تنظیم شده شاهدان کویر مزینان  که بارها به سایتها اطلاع رسانی شد هیچ التفاطی نشد و فقط به خبری سرد و بی روح که البته نه خبر که تنها قسمتی از بیو گرافی علی شریعتی را بعضی ار رسانه های نه چندان مطرح کشوری آن هم با تأمل به آن پرداختند بسنده شد که به خاطر خالی نبودن عریضه بی هیچ کم و کاستی منتشر می شود.

سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی

دکتر علی شریعتی در سال 1312 شمسی در شهرستان مزینان در استان خراسان متولد شد. وی پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و متوسطه، راهی پاریس شد و در آنجا موفق به اخذ دکترای جامعه‏شناسی گردید. او در ضمن تحصیل در فرانسه، جهت آزادی کشور مسلمان‏نشین الجزایر نیز کوشش‏های چشمگیری داشت. دکتر در سال 1343 به ایران بازگشت و بلافاصله به خاطر مبارزاتی که علیه رژیم ستم‏شاهی انجام داده بود دستگیر و روانه زندان شد. پس از آزادی از زندان ضمن اشتغال به تدریس، به سخنرانی‏های روشنگرانه همت گماشت. در این زمان، شریعتی مبارزات خود را با برگزاری جلسات سخنرانی و بحث، در حسینیه ارشاد تهران ادامه داد. او در کنار استادان و متفکرانی نظیر استاد شهید مرتضی مطهری و باهنر، حسینیه ارشاد را به پایگاهی جهت تغذیه فکری نسل جوان تبدیل نمودند. دکتر شریعتی به امام خمینی(ره) علاقمند بود و محققی فعال به شمار می‏رفت، به طوری که در طول زندگی کوتاه خود، بیش از 200 اثر به صورت کتاب، جزوه و مجموعه نوار سخنرانی از خود به جای گذاشت. فعالیت‏های فرهنگی دکتر شریعتی، سبب دستگیری مجدد او گردید و پس از آزادی، در تاریخ 16 اردیبهشت 1356 به لندن مسافرت کرد و در 29 خرداد همان سال در آن شهر به طرز مشکوکی درگذشت. بدنش را پس از چند روز به سوریه منتقل کرده و در زینبیه به خاک سپردند. برخی سخنان و نوشته ‏های وی در عین داشتن نکات بدیع و احساس برانگیز، در خور تأمل و نقد می ‏باشند.

  • علی مزینانی

نظرات  (۱)

سلام.
فکر میکنم خود مزینانی ها هم کم کاری میکنند.
هر سال از سال قبل کم رونق تر.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">